Спорт за тяло и коса?

hair & sportsМожем ли, спортувайки, да помогнем на косата да расте по-бързо и така не само да бъдем в топ-форма, но и да се радваме на красива и здрава коса? Представете си - вие спортувате, а косата ви расте по-бързо. Възможно ли е това? Да, напълно възможно е.

Не, не обещаваме 10 см растеж за един месец, защото подобни чудодейни неща не съществуват. Просто се доверяваме на науката и действието на специално подбрани активни съставки за симулиране на растежа на косата в съчетание с един традиционен метод за засилване на микроциркулацията в цялото тяло - спорт.

Как работи комбинацията?
Когато тренираме, кръвта започва да циркулира по-интензивно и тялото се загрява. Оросяването в целия ни организъм се увеличава и всичките му клетки получават повече хранителни вещества и кислород, отколкото в състояние на покой. Това важи и за много добре кръвоснабдената ни кожа. А скалпът също е част от кожата. Именно затова най-подходящото време да използваме продукти за стимулиране на растежа, е по време на тренировка.

women & sportsТренирайки своето тяло, можем да “тренираме” и косата си с помощта на Спрей-Серум BRAVE. NEW. HAIR. Growth. Внимателно подбраните му активни съставки стимулират космените фоликули и укрепват косата още в първите 3 седмици. А с увеличаването на притока на кръв към фоликулите по време на тренировка, активните съставки също увеличават своето действие. По този начин можем да съчетаем любима физическа активност с ритуала си за красива и здрава коса. Съчетанието работи със спортове както на открито, така и на закрито. 

Много е лесно - преди всяка тренировка впръскайте в корените на косата Спрей-Серум BRAVE. NEW. HAIR. Growth и оставете магията да действа. Можете да подсилите действието на спрея и след тренировка, като го нанесете отново в корените след освежаващ душ, измивайки косата си с нежния безсулфатен шампоан от серията BRAVE. NEW. HAIR. Growth.

Предстои да си говорим много за грижата за косата и скалпа. Ако сте любопитни да прочетете още, следете нашия блог, посветен на осъзнатата грижа за коса. 

За тонус и коса с настроение!